Hajvágás szegedHajvágás Szeged

A rövidre vágott hajából pár nap vagy hét leforgása alatt meghosszabbítjuk, dúsítjuk, átváltoztatjuk és divatos hajzuhatagot készítünk. Mindez különösen a nőknek, igen jó hír, hiszen a "fiús" hajvágás számos praktikumot is jelent egyben, vágasd bátran, mert csábító nőies hosszú haj órákon belül elérhető. Persze az sem mellékes, hogy elfelejtheti a hosszadalmas reggeli hajvasalást, az aprólékos hajformázást és szárítás műveletét.

Éljen akciós ajánlatunkkal és foglaljon időpontot most!

A rövid hajvágás dögös, egyszerű és praktikus is egyben. Majdhogynem elegendő egy törülközővel kicsit áttörölni, kezünkkel egy hangyányit megborzolni és némi habbal óvatosan fazonra állítani. Tanácsot adunk hajának kezeléséhez.

A 60-as években is divat volt ez a bevállalós fizura, ami nem véletlen, mert ez a hajvágás még inkább kihangsúlyozza a nőiességet, határozottságot tükröz, így mindenképpen rabul ejti az emberek tekintetét. Fontos ugyanakkor, hogy csak akkor érdemes ezt a hajvágást választani, ha valóban van mit kihangsúlyozni az arcon: akár a tekintetet, a finom nőies bőrt, vagy épp a lágy, harmonikus vonásokat. Azoknak, akik inkább elrejtenék, szeretnék titokzatossá tenni az arcuk egy –egy részletét, javasoljuk, maradjanak meg az arcukba simítható tincseknél.

Tekintse meg fodrászaink milyen hajvágást ajánlanak középhosszú és hosszú hajra 2012-ben!

 

hajvágás szeged

Hajvágás Szeged