Kozmetika szegedKozmetika Szeged

Tekintse meg az Ondola kozmetika aktuális ajánlatát a ragyogóbb, simább, feszesebb bőrért!

Arckezelés arctisztítás
A télen a bőrünkben felgyülemlett baktériumokat és az elhalt hámrétegeket el kell távolítani és felfrissíteni az arcbőrünket még az erősebb napsütést megelőzve! Az Ondola kozmetikában most jelentős kedvezménnyel várjuk hogy, felfrissült, megújult arcbőrrel élvezhesse az idei első napsugarakat!

Hidroabrázió, vízsugaras hámlasztás során eltávolítjuk az elhasználódott hámréteget, intenzíven tisztítva a bőr felületét és a pórusokat. Ennek a kozmetikai kezelésnek hatására a bőr felszabadul, megnő az oxigénfelvevő képessége, megélénkül a vérkeringés, és a bőr anyagcsere folyamatai.

A mikrodermabrázió, mélyhámlasztásos kozmetikai eljárás, mely az egyik leghatékonyabb bőrcsiszolást jelenti, mely. A mikrodermabráz nem fájdalmas, roppant eredményes és minden bőrtípusra alkalmazható

Ondola kozmetika akciós ajánlata:

SPM Testkezelés
Ennek az egyre népszerűbb kozmetikai kezelésnek fizikai alapelve a negatív nyomás, vagy másképp a vákuum használata. Az SPM használata nem csupán az arcbőrre és dekoltázsra korlátozódik, de a mellek, a lábak és még a fenék is eredményesen kezelhető segítségével. Az SPM felhasználása duzzadást megszüntető nyirokmasszázsként kiváló kozmetikai kezelési mód az akné-szerű jelenségek, vagy a szem alatti táskák eltüntetésére.  Az SPM kozmetikai kezelés legfontosabb alapja a nyirokmasszázs, mely az igényes arc- és dekoltázsápolásnak is mindig részét képzi.

Ondola kozmetika akciós ajánlata:

Kérjen időpontot kozmetikai kezelésre kollégánktól még ma!

 

Kozmetika szeged