Smink szegedSmink Szeged

A smink egy olyan nagyszerű varázslat, mely bárki számára elérhető! Szinte minden nap még különlegesebbé tehető egy igényes sminkkel, legyen az esküvő, bál, egy izgalmas buli vagy egy hétköznapi vacsora a nagy Ő-vel. A smink önbizalmat nyújt és egy egészen más életérzést kölcsönöz viselőjének. Sminkelés közben szinte mindenarc egy új személyiséget sugároz.

Legyen tökéletes a sminked és frizurád!

Ráadásul mindent egy helyen, az Ondola Salonban letudhatsz, ahol szakértő csapat a garancia arra, hogy életed egyik legfontosabb napján tényleg Te lehess a leges legszebb. Alkalmi frizurád mellé most az alapsmink árának a felét elengedjük, SŐT…

…minél több osztálytársaddal, csoportásaddal közösen kéred ballagásra a smink és frizura elkészítését annál kedvezőbb az ár is! Így ha három másik osztálytársaddal együtt veszitek igénybe az Ondola fodrászat és kozmetika szolgáltatásait a Te ballagási frizurád a Salon ajándéka és az alapsminkednek is csak a felét kell kifizetned, de az osztálytársaid is jól járnak, hiszen az alapsmink árából Ők is 40% kedvezményt kapnak !

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, foglaljatok időpontot mihamarabb!

Esküvői frizura és smink ajánlat

Az esküvő napja kiemelt nap minden nő életében, ezért igazán fontos, hogy ezen a napon minden tökéletes legyen! Az Ondola kozmetika és fodrászat szakembereinek összehangolt munkája ehhez kínál hathatós segítséget a menyasszonynak, de akár az egész ünneplő családnak! 

Foglalja le az esküvő  időpontját már most és miután álmai szerint elkészítettük az esküvői frizuráját, az esküvői smink árának csak a felét kell kifizetnie!

*Az akciók egymással és egyéb kedvezményekkel nem összevonhatók!

 

Smink szeged