Szolárium szegedSzolárium Szeged

Mivel végre itt a tél a hideg jól esik egy kis D-vitamin pótlás testednek. Koktél ruhád kiegészítője egészséges bőröd színe, amire szoláriumunkban szert tehetsz. Épp ezért sok szeretettel várunk minden barnulni vágyót.

Próbálja ki Ön is Soltron szoláriumunkat! És, hogy mielőbb elérhesse a nyári barnaságot, decembertől február 15-ig a szolárium zsetonokat kedvezményes áron, 90 Ft helyett most percenkét csak 60 Ft-ért tudja a megvásárolni az Ondola Salonban!

A szolárium barna tónusoknak köszönhetően nemcsak karcsúbbnak tűnhetünk, de még az izmainkat is kiemeli, fittebbek, és szebbek is leszünk általa.

A napfény igen fontos mindenki számára, merthogy szükségünk van a hatására a szervezetünkben termelődő D-vitaminra. Régen kimutatták, hogy a D-vitaminnak kiemelt szerepe van a csontjaink egészségének, és immunrendszerünk védekezőképességének megőrzésében. Azt azonban kevesen tudják, hogy a D vitamin egy hormon, aminek hiányában megnő a veszélye igen komoly betegségek kialakulásának, mint a vastagbélrák, prosztatarák, mellrák, vagy az autoimmun betegségek.

A szoláriumozás hatása, épp olyan, mint a napozás, azaz a szoláriumnak köszönhetően is D-vitamin képződik a szervezetünkben! A közelmúltban a SOTE-n végzett reprezentatív kísérlet bebizonyította, hogy a heti egyszeri, rendszeres szolárium használatával a szervezetben a D vitamin szint több mint 2,5 szerese is lehet annak, mint egy olyan valakié, aki nem vesz igénybe szoláriumot!

Legyen barnább, de csak okosan, a bőrtípusának megfelelően barnuljon az Ondola Salonban található Soltron szolárium segítségével!

 

Szolárium szeged